SMS funktioner

olika sms funktioner

Larmet har stöd för att kunna skötas med hjälp av SMS. Genom att du skickar speciella texter till larmet så får den information om vad den ska göra. Detta går endast att göra från den telefon som har telefonnumret inprogrammerat i larmet.

Aktivera larmet

För att aktivera larmet så finns det två sätt, det första är om du vill ha skal läget aktiverat på larmet. Skicka då ett sms med följande text: alarm on A då kommer du att få ett sms tillbaka som talar om att skal läget har aktiverats. Om du i stället vill att hela larmet ska aktiveras så skickar du ett sms med följande text: alarm on B och du kommer få ett sms tillbaka att larmet har aktiverats.

Avaktivera larmet

Om larmet går, eller om du bara vill stänga av larmet ändå, kan du göra det genom att du skickar ett sms med följande text: alarm off Du kommer då få ett sms tillbaka som talar om att larmet har stängts av.

GPS positioner

Vill du veta var larmet har för koordinater på GPS ? Skicka då ett sms med följande text: gps och du kommer då få tillbaka ett sms som innehåller larmets placering med koordinater.

Panik läge

Panik läge är ett läge som startar alarm och sirener på en gång ifall du får panik och vill att larmet ska tjuta. Skicka då ett sms med följande text: alarm PINKOD byt ut ordet PINKOD mot larmets pinkod på 4 siffror. Notera att detta kan du göra från vilken telefon som helst, därför måste du kunna pinkoden.

Alla sms är viktiga att du skriver med små bokstäver förutom om annat anges här.