PCB Kort att köpa

I Butik, PCB Kort

Nu finns det möjligt att inhandla PCB korten för larmet. I menyn finns en länk som heter PCB Kort som tar dig till vår lilla mini butik där du kan beställa korten. Dom säljs endast i par och begränsad utgåva. Om dom är slut på lager så lägg till dig i väntelistan så jag blir informerad om att du är intresserad av korten. Jag gör då beställning efter det. Då jag finansierar detta själv så sitter jag ej på något jätte lager utan beställer hem efter efterfrågan.

I skrivande stund så är korten under tillverkning och är på väg att skickas till mig. Jag gör ingen vinst på korten utan ni betalar helt enkelt den kostnad det är för tillverkning och frakt (frakten läggs på i kassan). I priset för kortet så är även tullavgifter m.m. inräknad som tillkommer när man beställer korten.

Betalning finns via Swish eller via PayPal (kontokort). Swish rekommenderas dock. Vid betalning med Swish så väljer du Swish i kassan och slutför beställningen. Sedan kommer du få information om till vilket nummer du skall betala in på. Viktigt att du anger beställnings numret vid Swish betalning så jag kan bekräfta din beställning.

Genom att beställa ett färdigt kort, stödjer du projektet genom att visa din uppskattning för det arbete som är nerlagt för att ta fram detta projekt. Har du frågor eller funderingar, hör av dig!